ТРАНСПОРТЕР ЗА РАМКИ ЗА ТЕРМОПАН СТАКЛО

Се користи за пренесување на Алуминскиот спејсер.

Напојување 380V 50Hz
Вкупна моќност 0,12 KW
Брзина 0-10m/min
Димензии 2000*2000*2200mm
Тежина 180kg