ДВОГЛАВ ЦИРКУЛАР

Оваа машина се користи за обработка на алуминиумски профили под агол од 22.5º ~ 45º ~ 90º. Двете глави можат да работат индивидуално , истовремено и комбинирано. Машината има карактеристики на едноставна работа, стабилност и висока ефикасност.

Машината е лесна и едноставна за ракување. Нејзиниот начин на сечење е од назад кон напред и обезбедува безбедно сечење.

Ножот за сечење се врти непречено околу големото главна вратило. Униформно се подесува брзина и овозможува непречено движење заради амортизација на воздухот.

Работен воздушен притисок 0.5~0.8 Mpa
Јачина на мотор 4.4 kw
Број на обртаи на мотор 3400 r/min
Заситеност со воздух 200L/min
Напојување 380V 50Hz
Должина на сечење 400-4200mm
Агол на сечење 90, 45, 67,5
Дебелина на сечење 10-130 mm
Ширина на сечење 10-300mm
Брзина на сечило 0-3 m/min
Димензии на нож за сечење 500 mm*4,4*30*Z120
Димензии(L*W*H) 5500×1700×1600mm
Тежина 600KG