АЛУМИНИУМСКИ СПЕЈСЕР

Машината се користи за сечење на алуминиумска шипка, потребно е во производство на изолационо термопан стакло. Алуминиумската шипка може да се пресече по посакувана должина според потребата.

Функција:
1. Автоматско хранење, високо-ефикасност,
2. Работната брзина и должината на шипката како што сакате
3. Сечење алуминиум, бакар, јаглеродни влакна и така натаму, можете да изберете вистинска брзина на бургијата и сечење како различни материјали.