КОНТАКТ

ЗАКАЖЕТЕ ПОСЕТА НА НАШИОТ САЛОН

Телефон

+389 70 332 699

БОРМАКС ДООЕЛ

Е-маил

info@bormax.com.mk

Следете не…

Доколку користите смарт телефон или таблет, кликнете на копчето за локација и google maps дирекно ќе ве однесе кај нас……

2 + 12 =