РОТИРАЧКА МАСА

Ротирањето на стаклото може да се контролира со папуча без рачна поддршка за да се постигне рамнење и лепење на стаклото. Лесно е за ракување и ефикасно за користење.
2. Може да се врти во насока на стрелките на часовникот или анти-стрелките на часовникот под агол од 90 или 360 зависно од барањето.
3. Посебната структура на плочката за поддршка на вртежите овозможува стаклото да остане на иста рамнина.
4. Држачите контролирани со вакуумски систем, можат цврсто да го фиксираат стаклото.

Напојување 380V 50Hz
Вкупна моќност 0.15KW
Минимална димензија на стакло 200x200mm
Максимална димензија на стакло 2000x1500mm
Димензии (L×W×H) 650x650x900mm