ЗА НАС

Почитувани посетители,

Добредојдовте на презентацијата на компанијата BORMAX.

BORMAX е реномирана компанија која Ви нуди висококвалитетени машини за обработка на стакло, машини за изработка на термопан стакло и машини за прозводство на ПВЦ и Алуминиумски прозори и врати.

Составена од тим на менаџери и сервисери со долгогодишно искуство, целта на BORMAX тимот е ефикасно пласирање на производи со сигурен и врвен квалитет на пазарот, континуирана едукација со цел да се биде во чекор со светските трендови и иновации, како и проширување на мрежата на задоволни клиенти.

Стварајќи доверба на темел на взаемно почитување со клиентите веруваме дека ќе успееме во тоа.
Ние сме директни увозници на машини за обработка на стакло, машини за изработка на термопан стакло и машини за прозводство на ПВЦ и Алуминиумски прозори и врати од повеќе Европски и Светски производители.

Се надеваме дека подетално ќе се запознаете со нашата работа и ќе се уверите дека основната мисија на нашата компанија е што е можно поголем број на задоволни клиенти.

Дозволете ни да Ве запознаеме, а ние Ви ветуваме дека во нас ќе пронајдете доверлив и сигурен деловен партнер, бидејќи за нас, квалитетот е на прво место!

На нашиот сајт можете да ги разгледате производите и да се запознаете со нивните карактеристики.