ВЕРТИКАЛНА МАШИНА ЗА ПЕСКАРЕЊЕ НА СТАКЛО

  • Ви благодариме за одвоеното време и разгледување на нашите производи.
  • За повеќе информации околу производот контактирајте не или посетете не во нашиот изложбен салон.
ШИФРА: RK-771 Категорија