ВЕРТИКАЛНА МАШИНА ЗА ДУПЧЕЊЕ НА СТАКЛО

Оваа е вертикална полуавтоматска машина за двострано дупчење на стаклото со компјутерска контрола.

Во вистинската работа, ставете го стаклото на ременот за пренесување, внесете ги влезете податоци за дупчење и притиснете го копчето за стартување.Машината автоматски ќе се постави и ќе ја заврши целата операција за дупчење, и автоматски ќе запре кога ќе заврши работата. Машината има висока ефикасност на дупчење и точна позиција, е погодна за обработка на градежно стакло и стакло за мебел.

ШИФРА: RK-553 Категорија
 • Воздушен притисок: 0,6-0,8 МРа
 • Максимална висина на стакло: 2500 mm
 • Дебелина на стакло за обработка: 3-25 mm
 • Минимална димензија на стакло: 500*200 mm
 • Дијаметар на дупка: 4-60 mm
 • Брзина на движење на стакло ( Х оска ): 6m/min
 • Брзина на движење на дриловите ( Y оска ): 6m/min
 • Контролен систем : PLC контролер и серво систем со ролери
 • Моќност: 5,75 KW
 • Волтажа: 380V, 50Hz
 • Димензии: 7000*2000*3700 mm
 • Тежина: 2500 kg
 • Тежина: 600 kg