ВЕРТИКАЛНА МАШИНА ЗА ДУПЧЕЊЕ НА СТАКЛО СО ЛАСЕР

Оваа е помала машина за двострано дупчење на стаклото со помош на ласерско скенирање. Брзината на дупчење се регулира со конвертор на фреквенција.  Има електрична контрола за кревање и спуштање на стаклото, а дупчењето на предните и задните дупки се позиционира ласерски. Се одликува со лесно работење и висока ефикасност.

ШИФРА: RK-552 Категорија
  • Дијаметар на дупчење: Ø 5-150 mm
  • Дебелина на стакло за обработка: 3-30 mm
  • Простор на подот: 2800*1100*2100 mm
  • Максимална димензија на дупка: 900 mm
  • Моќност: 2,5 KW
  • Тежина: 600 kg