ВАКУУМСКИ ЛИФТ НА СТАКЛО RK-343

Овој модел се користи за утовар на стакло, истовар од камион или застаклување.

Има адаптирани вшмукувачки лесно одвојливи делови со што се овозможува лесно носење на стаклото без поголем напор. Неговата подвижна функција им помага на луѓето лесно да се справат или транспортираат стакло во затворен простор, лесен истоварен на стакло од камион, како и за инсталирање на стакло во затворени простории.

Со можност на наклон од 90 °и континуирано вртење од 360 °, овој модел е погоден за ракување со стакло со големи димензии во работилници и тешко достапни места за  инсталација на отворено.
Супериорниот вакуум ќе ги задоволи барањата на клиентите.
Тој е во состојба да ротира десно / лево и да се наклонува вертикално до 90 степени.

ШИФРА: RK-343 Категорија
Дијаметар  на чашки за вшмукување 12” (300mm)
Број на чашки за вшмукување 2 pcs
Максимална димензија на стакло 2000*2000mm
Минимална димензија на стакло 29 1/2" x 33 1/2" (750 mm x 850 mm)
Агол на ротирање лево: 90°, десно: 90°
Агол на наклон 90°
Работно оптоварување 150 kg
Тежина 55kg