РАЧНА МАШИНА ЗА ДУПЧЕЊЕ НА СТАКЛО

Оваа е помала машина за рачно дупчење на стаклото.

ШИФРА: RK-551 Категорија
  • Дијаметар на дупчење: Ø 4-200 mm
  • Дебелина на стакло за обработка: 3-18 mm
  • Брзина: 4m/min
  • Максимална димензија на стакло: 2000 mm
  • Минимална димензија на стакло: 100*100 mm
  • Моќност: 18 KW
  • Тежина: 15 kg
  • Димензии: 280*280*650 mm