ПРЕНОСНА МАШИНА ЗА ПЕСКАРЕЊЕ НА СТАКЛО

Оваа машина за пекарење на стакло има компресор на воздухот управуван од млазници со дијамантски песок, со различна дебелина, и служи за пескарење на стакло за разни видови на тридимензионални модели на резба.

ШИФРА: RK-772 Категорија
  • Моќност: 4 KW
  • Воздушен притисок : 0,5-0,8 Mpa
  • Напојување: 380V/50Hz
  • Притисок на компресор: 2500 l/min
  • Минимална димензија на стакло: 200*200mm
  • Дебелина на стакло: 3-25mm