ПОЛУАВТОМАТСКА PVC МАШИНА ЗА ЧИСТЕЊЕ

Полуавтоматската машина за чистење се користи за:

  • Отстранување на остатоци лепењето- на врвот и на дното по злепењето.
  • Се користи за чистење на PVC прозори и врати
  • Завршува еднократно истовремено чистење на горните и долните остатоци на лепење.
Моќност 0.2(Kw)
Брзина на секач за мелење 2800(r/min)
Воздушен притисок 0.5~0.8(MPa)
Заситеност со воздух 15(L/min)
Висина на профил 15~120(mm)
Ширина на профил 20~120(mm)
Димензии 1050×670×1370(mm)
Тежина 700(kg)