МАШИНА ЗА ТОПЛО ЗАЛЕВАЊЕ

Оваа машина е дизајнирана за правење на заптивка за изолационото термопан стакло. Тоа е опрема што е мала и лесна, лесна за ракување и поправка и има стабилна контрола врз температурата. Операцијата може да се изврши по загревање на половина час.
Како полнило се користи бутил полнач.

Во склоп на машината доаѓа и преса.

Напојување 380V/50HZ, 220V/60HZ
Moќност за греење 5.5Kw
Капацитет на полнило 29kg
Брзина на излез од пиштолот 0-2Kg/min
Димензии 640mm*720mm*1050mm
Тежина 100kg