МАШИНА ЗА ПРИНТАЊЕ НА НЕТКАЕН МАТЕРИЈАЛ

Машината за принање е широко користена во електронското рекламирање, печатење на пакети, спортска опрема, играчки, неподвижни подароци, метално преработувачка индустрија.

Машината е погодна за принтање на сите видови рамни материјали, на метал, стакло, дрво, хартија, пластика, термопан стакло, автомобилско стакло . Машината исто така принта на тоби, неткаени материјали, керамички решетки, застаклени плочи стакло, етикети и панели, решетки за фрижидер и клима, пластични чаршафи, и многу други материјали од ПВЦ кои имаат големи барања во принтањето.

ШИФРА: RK-887 Категорија
Модел 6090 7010 9012
Работен простор на маса-mm2 720*1000 800*1100 1000*1300
Макс.област за принтање- mm2 600*900 700*1000 900*1200
Макс.димензија на екран-mm 900*1200 1000*1300 1200*1500
Мин.димензија на екран-mm 450*550 550*650 650*700
Висина на рамка на лифт-mm 300 300 300
Воздушен работен притисок-Mpa 0,3-0,5 0,3-0,5 0,3-0,5
Снабдување со воздух -L/pcs 13 13 13
Моќност -KW 2,3 2,3 3,7
Номинална моќност - V/Hz 220/50 220/50 380/50
Макс.висина на маса -mm 820 820 820
Брзинана принтање - пар/h 500-1200 500-1200 400-1000
Дебелина на дел за принтање-mm 0,2-0,5 0,2-0,5 0,2-0,5
Тежина -kg 410 480 550
Димензии -mm 1500*1200 *1250 1600*1350 *1280 1800*1400 *1300