МАШИНА ЗА ПОЛУКРУЖНИ ЛАЈСНИ

Оваа машина се користи за виткање на алуминиумски профили во форма на +,+) .

Може да биде фиксирана со правилни ролери за обработка на други форми.

Машината се карактеризира со сигурност, безбедност и висока ефикасност.

Моќност 380V/50HZ/
Јачина на мотор 2,2 KW
Максимално заоблен дел од профилот 100 х 25mm
Минимален дијаметар на виткање 450 mm
Дијаметар на ролер 120 mm
Димензии 610x610x1200mm
Тежина 280Kg