МАШИНА ЗА ПОЛИРАЊЕ СО ПЕНКАЛА СО 7 МОТОРИ

Оваа машина е изработена по најнова технологија и се користи за обработка на заоблени стаклени плочи со различни димензии и дебелина со помош на пенкала. Стаклени плочи со иста дебелина може да се обработуваат континуирано, и затоа машината овозможува поголем капацитет на работа.

Машината е опремена со 7 мотори и PLC контролер, има извонреден ефект за мелење и полирање и е лесна за ракување и одржување .

ШИФРА: RK-669 Категорија
  • Број на мотори: 7 сета
  • Брзина на поддршка: 0,5-5,5 m/min
  • Минимална димензија за мелење: 80*80mm
  • Дебелина на стакло за обработка: 3-19 mm
  • Моќност: 15.65 KW
  • Волтажа: 380V, 50Hz
  • Димензии: 7 m *1 m *2,5m