МАШИНА ЗА ПОЛИРАЊЕ НА РАБОВИ НА РАМНО СТАКЛО СО 9 МОТОРИ

Оваа машина е изработена по најнова технологија и се користи за обработка на рестиларни стаклени плочи со различни димензии и дебелина. Стаклени плочи со иста дебелина може да се обработуваат континуирано, и затоа машината овозможува поголем капацитет на работа.

Машината е опремена со 9 мотори и PLC контролер, има извонреден ефект за мелење и полирање и е лесна за ракување и одржување .

ШИФРА: RK-668 Категорија
  • Број на мотори: 9 сета
  • Брзина на поддршка: 0,5-7 m/min
  • Минимална димензија за мелење: 60*60mm
  • Дебелина на стакло за обработка: 3-25 mm
  • Моќност: 19.75 KW
  • Волтажа: 380V, 50Hz
  • Димензии: 7 m *1 m *2,5m