МАШИНА ЗА ПОЛИРАЊЕ НА НАКРИВЕНИ РАБОВИ НА СТАКЛО

Оваа машина се користи за обработка на накосени агли на стаклото. Машината е лесна за ракување и одржување, лесно се подесуваат аглите на наклонот и дебелината на стаклото, со што крајно обработените рабови се со висок сјај.

Машината е опремена со 9 мотори,PLC контролер и регулатор на брзината. Исто така има 2 тркала за мелење, 3 тркала за точно мелење, 3 тркала за полирање и  1 тркало за репарирање.

ШИФРА: RK-665 Категорија
  • Број на мотори: 9 сета
  • Брзина на поддршка: 0,5-5 m/min
  • Минимална димензија за мелење: 50*50mm
  • Дебелина на стакло за обработка: 3-12 mm
  • Агол на наклон: 0-30°
  • Ширина на наклон: 1,5-40 mm
  • Моќност: 21 KW
  • Волтажа: 380V, 50Hz
  • Димензии: 7 m *1,2 m *2,5m