МАШИНА ЗА ИСТЕГНУВАЊЕ

Машината за истегнување се користи за изработка на рамка за екран, може да ја истегне полиестерската мрежа на рамките на екранот и е важна машина во процесот на изработка на матрици

Машината е погодна за принтање на сите видови рамни материјали, на метал, стакло, дрво, хартија, пластика, термопан стакло, автомобилско стакло . Машината исто така принта на тоби, неткаени материјали, керамички решетки, застаклени плочи стакло, етикети и панели, решетки за фрижидер и клима, пластични чаршафи, и многу други материјали од ПВЦ кои имаат големи барања во принтањето

ШИФРА: RK-884 Категорија
Модел 1518 1618 1818
Надворешни димензии-mm 1500*1800 1600*1800 1800*1800
Макс.димензија на рамка- mm 1200*1500 1300*1500 1500*1500
Воздушен работен притисок-Mpa 0.4-0.7 0.4-0.7 0.4-0.7
Макс.тензија –N/cm 50 50 50
Тежина -kg 200 220 250