МАШИНА ЗА ДВОСТРАНО ПОЛИРАЊЕ НА РАБОВИ НА СТАКЛО

Оваа машина е економична, ефикасна опрема со висока техникологија и се користи за двострана обработка на рабовите на стаклото. Опремена е со линеарна шипка за вртење на топчести завртки, за прецизно повторувачко позиционирање. Главниот преносник има непрекината брзина, со прстенест синхронизиран појас со што се постигнува  мазна трансмисија и точни позиционирање.

ШИФРА: RK-662 Категорија
  • Брзина на поддршка: 0-5 m/min
  • Минимална димензија :300*300mm
  • Дебелина на стакло за обработка: 3-15 mm
  • Максимална ширина: 1000 mm
  • Моќност: 11,5 KW
  • Волтажа: 380V, 50Hz
  • Работна висина: 900 mm
  • Димензии: 2800*2200*1700 mm