МАНУЕЛНА МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ НА СТАКЛО

Оваа машина е погодна за масовно сечење на правоаголни и коцкасти парчиња на стакло. Најпрвин треба да го прилагодете просторот на решетката за сечење според барањата за прецизност на сечење, а потоа притиснете го хоризонталниот и вертикалниот мост за да започнете со масовно сечење.

Машината се одликува со

  • Висока ефикасност и лесно ракување за мулти сечење
  • Држачот за сечилото се само-подмачкува и лесно може да се менува тркалото за сечење
  • Висока прецизност, привлечен изглед и можност за долгогодишно користење
ШИФРА: RK-443 Категорија
  • Надворешни димензии : 4248*3420*920mm
  • Димензија на работната маса: 3800*3000mm
  • Димензија на парче стакло: 3600*2400mm
  • Минимална димензија на сечење: 20*20mm
  • Дебелина на стакло за сечење : 2-12 mm
  • Точност на сечење: од - 0,15 до + 0,15mm/m