КОПИР-ФРЕЗА ЗА БРАВИ И РАЧКИ

Ова е специјална машина која се користи за обработка на преносен уред за инсталирање дупки и жлебови за PVC / UPVC / Пластика / Винил врати и прозорци.

Се состои од долги хоризонтални дупки и  копирање на вертикални долги дупки. Појасот е забрзан за да се постигне голема брзина (12000 r / min).

Со пневматскиот систем за придвижување, може да ги обработи слотовите за вода. И вертикалната и хоризонталната обработка е достапна со само едно стегање. При едно стегање може да се постигнат 2 работни процедури што овозможуваат точна позиција помеѓу дупките и жлебовите. 1 секач се користи за мелење на дупката за заклучување, 3 секачи се за мелење на рутер за копирање. Оваа машина исто така може да направи мелење на слотите за вода.

Фрезата за брави и рачки има две функции: рутирање на копирање и обработка на дупки за заклучување.

Работен воздушен притисок 0.4~0.6Mpa
Снабдување со воздух 30L/min
Напојување 380V 50Hz
Моќност 1.85kw (0.75kw,1.1kw)
Опсег на рутирање- копирање 300×100mm
Димензии 1000×1130×1500mm
Тежина 250kg