ХОРИЗОНТАЛНА МАШИНА ЗА ПЕСКАРЕЊЕ НА СТАКЛО

Оваа автоматска машина за пекарење на стакло е изработена по најнова технологија. Ова е високо ефикасна продуктивна линија, стаклото се става на подвижни ролери низ микро-кабинетот, со што  може да го заврши целиот процес на пескарење одеднаш, нема потреба од компресор за воздух.

ШИФРА: RK-770 Категорија
  • Моќност: 9,95 KW
  • Воздушен притисок : 0,6-0,8 Mpa
  • Брзина: 45 m2/h
  • Максимална димензија на стакло: 1200*2200mm
  • Минимална димензија на стакло: 200*500mm
  • Димензии: 6200*2000*2500 mm