ХОРИЗОНТАЛНА МАШИНА ЗА ДУПЧЕЊЕ НА СТАКЛО

Оваа машина се користи за пневматско стегање на стакло, двострано наизменично дупчење,  со што се избегнува распрснување на работ од дупката при дупчење на едната страна. Пневматската работна маса поддржува операција на стакло со големи димензии. Се одликува со лесно работење и висока ефикасност.

ШИФРА: RK-550 Категорија
  • Дијаметар на дупчење: Ø 4-120 mm
  • Максимална димензија на стакло за обработка :3600*2400mm
  • Дебелина на стакло за обработка: 3-20 mm
  • Моќност: 2,3 KW
  • Тежина: 900 kg