ФРЕЗА ЗА Т ПРЕЧКА

Фрезата за Т пречка се користи за производство на ПВЦ и Алуминиумски прозори и врати. Машината е специјална опрема што се користи за спојување на ПВЦ и алуминиумски профили, може да се користи за составување на специјални форми на профили со завртки .

Оваа машина е важна за да го направите делот за поддршка (поддршка од средниот прозорец).

Со промена на сечилата, може да се состават различни делови, и машината е погодена за сериски процес на изработка на ПВЦ и алуминиумски прозори и врати.
Оваа машина е важна за да го направите делот за поддршка mullion (поддршка од средниот прозорец).

Јачина на мотор 1.5kw
Брзина на мотор 2800 r/min
Работен воздушен притисок 0.4 ~ 0.8Mpa
Дијаметар на сечило Ø110 ~ Ø200 mm
Максимална големина на отвор 70×45×200mm
Димензии 850×740×1280mm
Тежина 150kg