ФРЕЗА ЗА КОНДЕНЗАЦИЈА

Фрезата за кондензација се користи за обработка на разни жлебови за вода и жлебови за рамнотежа на воздушниот притисок.
Горниот дел може да се прилагоди напред, назад, нагоре и надолу.
Горните и хоризонталните насоки можат да бидат обработени со еднократно стегање. Машината се одликува со висока ефикасност, сигурност, висока точност и лесно ракување.
Може да биде со една оска, две оски, три оски или четири оски според вашите потреби.

Работен воздушен притисок 0.4~0.6Mpa
Снабдување со воздух 30L/min
Напојување 220V 50Hz
Моќност 0.5kw×2
Ротациона брзина на мотор 25000 r/min
Максимална должина на жлебот 30mm
Максимална длабочина на жлебот 40mm
Дијаметар на сечило Ø5mm
Димензии 2940×860×1660mm
Тежина 200kg