ЕДНОГЛАВA ЛЕПИЛКА

Оваа машина се користи за лепење на PVC / UPVC/ пластични/ Vinyl профили за врати и прозори. Со контрола на програмирање и пневматски системи за придвижување, машината има карактеристики на голема сигурност, голем опсег на обработка и лесно ракување.

Оваа машина може да лепи околу 80 парчиња прозорци на ден во 8 работни часови. Ако вашиот план за производство е повеќе од 80 парчиња прозорци, може да размислите да купите двоглава, троглава или четириглава машини за лепење. За уште поголемо производство, може да размислите да ја купите CNC вертикалната машина за лепење со четири агли.

За оваа машина за лепење, ако висината на вашиот профил е поголема од вообичаената висина на профилот (110мм), тогаш можеме да ја направиме машината специјално за вас според максималната висина на вашиот профил, така што може да се осигураме дека машината за лепење може да го стега и задржи вашиот профил точно тогаш кога се лепи.

Напојување 220V 50Hz
Заситеност со воздух 100L/min
Моќност на мотор 1.2 kw
Должина на лепење 400~3300mm
Висина на профилот за лепење 20~100mm
Ширина на профилот за лепење ≤120mm
Работен воздушен притисок 0.4 ~ 0.6Mpa
Тежина 300kg
Димензии 1100×800×1700mm