ЕДНОГЛАВA ЛЕПИЛКА ЗА БЕЗШЕВНО ЛЕПЕЊЕ

Едноглавата лепилка за безшевно лепење се користи за беспрекорно лепење и чистење на PVC / UPVC/ пластични/ Vinyl профили за врати и прозори. Машината може да ги исчисти остатоците од лепилото веднаш по завршување на лепењето, и може строго да ја контролира големината на споевите на лепење. Затоа, по завршување на лепењето на делови од челик во боја, површината на лепење изгледа совршено и врвно, а неговата јачина на лепење е поголема од онаа на оригиналните.

Преку контролирање на пневматски систем за придвижување, машината го зголемува режимот на зајакнување на споевите, особено за софтвер процесите на топење и заварување, со што може да се гарантира оптимална јачина на лепење во разни средини. Исто така може да се изврши и квантитативно прилагодување според дигиталните параметри.

Сечилото на машина за лепење усвојува специјален материјал, преку специјална техника за термичка обработка и точност на финишот. Сечилото е целосно стандардизирано, за да се постигне добра разменливост, и истиот може да се промени без професионалец.

Оваа машина користи осум алатки за сечење за лепилото и чистење на аглите и рабовите.

Напојување 220V 50Hz
Заситеност со воздух 180L/min
Моќност 1.5kw
Должина на лепење 420~3500mm
Висина на профилот за лепење 10~100mm
Ширина на профилот за лепење ≤120mm
Ширина на MULLION за лепење ≤110mm
Работен воздушен притисок 0.6 ~ 0.8Mpa
Влажност ≤80%(no dew)
Димензии (L*W*H) 800*1200*1800mm
Температура -5~+40
Тежина 360kg
Методи на лепење Лепење рамки на прозорец

Лепење на поддршката на прозорец

Лепење материјали за профили со различна височина