ЕДНОГЛАВ ЦИРКУЛАР

Оваа машина се користи за обработка на алуминиумски и PVC / пластични профили под агол од -45º ~ 90º ~ 45º, Има вграден стабилен фидер за нишање, а системот за пневматско придвижување се користи за стегање и сечење на профилите. Машината е лесна и едноставна за ракување.

Нож за сечење (W H) 160mm  120mm
Јачина на мотор 1.1KW
Број на обртаи на мотор 2840 r/min
Димензии на нож 350  30
Агол на сечење 90~45
Напојување 380V 50Hz
Повторена должина на лоцирање ≤0.05mm
Толеранција на агол на сечење ±5'
Едноставност на површина на сечење ≤0.10mm
Грубост на површината на профилот за сечење Ra 12.5Um
Димензии(L*W*H) 800*900*1300mm
Тежина 260KG