ЕДНОГЛАВ ЦИРКУЛАР

Оваа машина се користи за обработка на алуминиумски и PVC / пластични профили под агол од -45º ~ 90º ~ 45º, Има вграден стабилен фидер за нишање, а системот за пневматско придвижување се користи за стегање и сечење на профилите. Машината е лесна и едноставна за ракување.

Напојување 380V 50Hz
Јачина на мотор 1.0 KW
Работен воздушен притисок 0.5-0.8 MPa
Дијаметар на нож 350*3*30 m
Профили 100*200 mm
Агол на сечење 90~45
Димензии(L*W*H) 4000*8300*1500mm
Тежина 250KG