ДВОГЛАВA ЛЕПИЛКА

Двоглавата лепилка се користи за лепење на PVC / UPVC/ пластични/ Vinyl профили за врати и прозори. Со контрола на програмирање и пневматски системи за придвижување, машината има карактеристики на голема сигурност, голем опсег на обработка и лесно ракување. Двете глави можат да работат индивидуално, истовремено или комбинирано.

Машината може да залепи еден прозорец за 4 минути.

Оваа машина е една од неопходните машини за обработка на ПВЦ прозорци и врати. Може сама да го комплетира целиот процес на лепење, има ПЛЦ контрола, стабилна е и едноставна за работа. СМ лагерите што не се подмачкуваат и се движат линеарно овозможуваат голема прецизност и практично одржување.

Машината има една глава што може да лепи различни агли. Двете глави можат да работат индивидуално и заеднички. Овозможува лепење на многу форми.

Напојување 220V 50Hz
Заситеност со воздух 100L/min
Моќност на мотор 2,5 kw
Должина на лепење 400~3300mm
Висина на профилот за лепење 20~110mm
Ширина на профилот за лепење 120mm
Брзина на вртење на мотор 2800 r/min
Работен воздушен притисок 0.4 ~ 0.6Mpa
Тежина 950kg
Димензии 4300×1000×1700mm