ДВОГЛАВ ЦИРКУЛАР

Оваа машина се користи за обработка на алуминиумски и PVC / UPVC/ пластични/ Vinyl профили под агол од -45º ~ 90º ~ 45º. Двете глави можат да работат индивидуално , истовремено и комбинирано. Машината има карактеристики на едноставна работа, стабилност и висока ефикасност.

Може да го обработи алуминиумскиот профил, но може само да пресече многу тенок алуминиумски профил, така што овој модел главно се користи за да ги пресече PVC / UPVC/ пластични/ Vinyl профили.
Машината е лесна и едноставна за ракување. Нејзиниот начин на сечење е од назад кон напред и обезбедува безбедно сечење.

Работен воздушен притисок 0.4~0.6 Mpa
Јачина на мотор 2.2 kw
Број на обртаи на мотор 2840 r/min
Заситеност со воздух 200L/min
Напојување 380V 50Hz
Двојна должина на сечење 3500mm
Дебелина на сечење 125mm
Ширина на сечење 110mm
Димензии(L*W*H) 4500×1300×1500mm
Тежина 600KG