CNC МАШИНА ЗА ГРАВИРАЊЕ НА СТАКЛО

Оваа машина се користи за гравирање на тврди материјали, стакло, мермер, гранит и камен.

ШИФРА: RK-991 Категорија
 • Х Y оски: 600*900 mm
 • Максимална должина на Z оска: 260 mm
 • Максимална висина: 260 mm
 • Димензија на маса: 980*1300 mm
 • Моќност: 2,2 KW
 • Брзина на вретено: 0-24000 обр/мин
 • Максимална работна брзина: 25m/min
 • Прецизност во обработка: ±0,05 mm
 • Контролен систем: DSP или NCStudio
 • Погонски мотор: степер
 • Волтажа:380V/50Hz
 • Компатибилност на софтвер: TYR3/Artcam/Castmate/UnacamV9