CNC АВТОМАТСКИ РУТЕР

CNC рутер се користи за обработка во камена индустрија, индустрија за преработка на камен, релјефна индустрија, рекламна индустрија, индустрија за украсување, керамичка индустрија, мермер гранит, жад, син камен, црн камен и други видови на камен, и керамичко стакло, плексиглас, ПВЦ табли, алуминиумски панели, бамбус итн.

ШИФРА: RK-990 Категорија
 • Х Y оски: 1300*2500 mm
 • Максимална должина на Z оска: 260 mm
 • Максимална висина: 260 mm
 • Димензија на маса: 1480*3000 mm
 • Моќност: 3 KW
 • Брзина на вретено: 0-24000 обр/мин
 • Максимална работна брзина: 25m/min
 • Прецизност во обработка: ±0,05 mm
 • Контролен систем: DSP или NCStudio
 • Погонски мотор: степер
 • Волтажа:380V/50Hz
 • Компатибилност на софтвер: TYR3/Artcam/Castmate/UnacamV9