CNC АГОЛНА ПИЛА

Оваа машина се користи за аголни конектори на алуминиумски профили и за сечење на пластични профили.

Машината има мотор со висока моќност што го прави сечењето полесно. Карбидното сечило овозможува точна обработка и висока ефикасност во работењето.

ПЛЦ контролата и системот за автоподдршка со голема ефикасност, се погодни за производство на поголеми количини.

Моќност 380V/50HZ/8Kw
Јачина на мотор 0.55 KW
Брзина на мотор 2840 обр/мин
Работен воздушен притисок 0,6-0,8 МРа
Должина на автоподдршка 5-700 mm
Брзина на сечење 0-3 m/min
Димензии на нож 140 х 140 mm
Димензии 5670x1770x1840mm
Тежина 700Kg