АВТОМАТСКА PVC МАШИНА ЗА ЧИСТЕЊЕ

Автоматската машина за чистење се користи за:

  • Отстранување на остатоци одлепењето – на врвот, на дното и на вертикалните страни по заварувањето.
  • Поддржува за позиционирање на рамката.
  • Пневматска контрола со педалата за да се започне работниот циклус
  • Работниот циклус е спроведен од пневматски активатори.


  1. Истовремено исчистете ја надворешната контура, како и горниот и долниот спој на лепењето.
  2. За секој профил треба да биде дизајниран специјален секач
  3. За 20 секунди се завршува целосно чистење на еден агол.
Воздушен притисок 0.5~0.8(MPa)
Проток на воздух 15L/min
Напојување 380V 50Hz
Моќност 1.1Kw
Брзина на секач за мелење 2800r/min
Висина на профил 30~90mm
Ширина на профил 20~120mm
Димензии 1800×1050×1800mm
Тежина 268kg