АВТОМАТСКА МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ НА ЛАМИНИРАНО СТАКЛО

Автоматската машина за сечење на ламинирано стакло е опремена со две сечила во горниот и долниот дел, и е дизајнирана да пресече дебело стакло и ламинирано стакло.

Машината е лесна за ракување, се одликува со стабилно работење и висока прецизност.

Телото на машината има заварена цевка што ја прави целата машина многу стабилна. Примената на синхрониот конвесистем на појасот, PLC  системот за контрола, квалитетни електрични резервни делови, влечен моторот и LCD ja правaт машината  многу поудобна и стабилна. Горните и долните сечила можат да работат во исто време што обезбедуваат висока усогласеност и лесно кршење по сечењето.

ШИФРА: RK-444 Категорија
  • Дебелина на стакло за сечење : 3+0,38+3 --- 10+3,04+10 mm
  • Максимална димензија на сечење на стакло: 3660*2440mm
  • Минимална димензија на сечење на стакло: 100*100mm
  • Ефикасност на сечење: 3-4 минути за големо парче
  • Грешка при сечење - паралелна: ± 0,05 mm/m
  • Диагонална грешка на сечење: ± 1 mm/m
  • Работа-издржловост на сечилата: 30000-50000 m