АВТОМАТСКА МАСА ЗА СЕЧЕЊЕ НА СТАКЛО

Автоматската маса за сечење на стакло може да ја управува едно лице со безжичен далечински управувач, лесна е за ставање на стаклото, се постигнува висока ефикасност, безбедносно работење, заштеда на работна сила, заштеда на време и заштеда на енергија.

Масата може да ротира за 360 степени, има автоматска лебдечка платформа и автоматски го наоѓа стаклото .

ШИФРА: RK-445 Категорија
  • Волтажа : 380V, 50Hz
  • Вкупна Моќност: 7KW
  • Дебелина на стакло за обработка: 3-19mm
  • Тежина: 1100kg
  • Димензии: 3600*2050*800mm
  • Брзина на вчитување: 50-60sec/парче