ПОПУСТИ И НОВИ ПРОИЗВОДИ

ИНФОРМИРАЈ СЕ….

ДОБИВАЈ ГИ СИТЕ НОВОСТИ И ПОПУСТИ ДИРЕКНО НА ТВОЈАТА ЕМАИЛ АДРЕСА.

КАРИНА ДООЕЛ СКОПЈЕ

Адреса:
бул. Октомвриска Револуција бр.13, Скопје
(СЦ Борис Трајковски )

Телефон:
+389 72 535 162

Е-маил:
info@karina.com.mk

© 2020 Карина Дооел Скопје. Сите права се задржани