АВТОМАТСКА МИНИ МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ НА СТАКЛО

Користејќи го нашето искуство во индустријата, ја преземаме одговорноста да понудиме машина со голем квалитет на клиентите, а тоа е Автоматската Мини машина за сечење на стакло.

Машината може да се пофали со впечатливи карактеристики како мала тежина, квалитетна изработка и голема издржливост.

Ова е моментално најнапредната автоматска машина за сечење на стакло.

Откако ќе се стартува машината, рамото на машината автоматски го подигнува стаклото од полицата. Контролирано со сензори, стаклото автоматски ги наоѓа стаклените рабови во  X и Y оските, и се транспортира до масата за сечење. Сечилата се подесуваат на оригиналните координати и автоматски започнуваат со сечење на стаклото според претходно преинсталиран график.

ШИФРА: RK-442 Категорија
  • Дебелина на стакло за сечење : 1-12 mm
  • Точност на сечење: ± 0,15mm/m
  • Брзина на сечење: 20 m/min
  • Големина на работна маса: 1500*1700mm
  • Максимална димензија на сечење: 1300*1300mm
  • Лежиште на машина: челично
  • Систем на пренос: решетка со лагери со степер мотор
  • Блок на сечилото: држачот на секачот може да ротира 360 степени и да го пресече стаклото нагоре и надолу
  • Начин на подмачкување: само подмачкување
  • Волтажа: 220V, 50Hz